Що таке помело і де вона росте?

В даний час вирощується в південному Китаї, Таїланді, на Тайвані та півдні Японії, у В'єтнамі, Індії, Індонезії, на острові Таїті та в Ізраїлі. У невеликих кількостях росте в багатьох країнах, наприклад у США (в Каліфорнії). 'Khao horn'.

Як є фрукт помело Його вживають як у сирому, так і в приготовленому вигляді, м'якоть додають у салати, соуси та десерти. Помело комбінують з фруктами та ягодами, м'ясом, овочами, кисломолочними продуктами (сметаною, йогуртом, кефіром, сиром), крабовим м'ясом та рибою, горіхами, зеленню і навіть шоколадом.

– Помело, як представник цитрусових, є джерелом насамперед вітаміну С, а також вітамінів групи В, РР, А, рослинної клітковини, пектину, мінералів: калію, кальцію, заліза, фосфору.

Від грейпфрута він відрізняється як кольором шкірки, а й більшими, пружними волокнами всередині. Шкірка у помело дуже товста. М'якуш розділений на великі часточки, у яких, у свою чергу, досить щільна шкірка, що погано жується. Усередині кожної часточки може бути насіння.