Щоб позбутися грудочок, що утворилися, потрібно почекати якийсь час (наприклад, півгодини), щоб масло досить розм'якшилося (час залежить від температури навколишнього середовища), а потім спробувати розтерти грудочку масла в кремі ложкою – якщо він нормально розходиться, то можна й далі розтирати ці грудочки вручну.
Розшарувався масляний КРЕМ: ЩО РОБИТИ?
- Якщо ви збивали масло у металевому посуді, перекладіть його у скляний, керамічну або пластикову.
- Потім поставте крем в мікрохвильову піч, на максимальну частоту, на 10 секунд.
- Дістаньте, збийте добре на максимальних обертах протягом 1-2 хвилин.
У міксері лопаткою на середній швидкості перемішую сир, потім на мінімальній вводжу порціями вершки. Заважати довго не можна. Я все разом складаю і збиваю. Спочатку на повільній швидкості, потім додаю.