склад: лемонграс 24%, соєва олія, цукор, цибуля-шалот, галангал, червоний перець чилі сушений, часник, м'якоть тамаринда, сіль, регулятор кислотності лимонна кислота, підсилювач смаку та аромату глутамат натрію, рибний соус (екстракт анчоуса, сіль, цукор) , креветкова паста (креветки, сіль), кафір-лайм.
Найпопулярніший тайський суп том ям. У нього специфічний гострий смак із кислуватим відтінком і дуже приємним ароматом, що складається із поєднання запахів бульйону, імбиру, лимонного сорго та інших компонентів. Треба сказати, що в Таїланді існує багато різновидів цієї страви.
Якщо ви хочете зробити суп гострішим, додайте в нього трохи перцю пташиного ока. Також в суп можна додати трохи свіжого лимонного соку, якщо вам не вистачає лимонного аромату і кислоти. Том–ям зазвичай подається з відвареним рисом для того, щоб пригасити гостроту.