Що корисніше гранолу чи мюслі?

Гранола ж поживніша – У ній половина припадає на додаткові компоненти – горіхи, ягоди. За рахунок чого змінюються властивості продукту. Вважається, що гранола калорійніша, ніж мюслі за рахунок способу приготування.Aug 15, 2017

Головна відмінність між ними полягає у способі приготування. Мюслі – Це сирі, необроблені злаки. Гранолу ж, своєю чергою, проходить термічну обробку (найчастіше запікається). Відповідно, час на приготування вашого сніданку чи перекушування буде відрізнятися залежно від товару.

Основна задача граноли як продукту харчування – наситити організм і дати йому енергію. У її основі крупа — отже, вона містить переважно повільні вуглеводи. Тому найкраще вживати гранолу на сніданокколи потрібно зарядитися силами на наступний день. Ще, наприклад, у США вона популярна як снек.

Ідеальним для початку ранку є злакові з фруктами та горіхами – саме через це мюслі та гранолу отримали такий успіх серед людей, які ведуть здоровий спосіб життя, які дотримуються правильного харчування (ПП) і просто охочих скинути зайві кілограми.