Що їсти з салатом?

Вдале поєднання продуктів у салаті Вважається, що найкраще поєднання продуктів для приготування салатів таке: Морепродукти мають характерний солодкуватий присмак. Його підкреслять свіжі томати, відварені буряки, картопля, морква, консервована кукурудза.. М'ясо відмінно доповнюють сирі та варені овочі.Apr 27, 2020

не можна включати в салат два і більше овочів із крохмалем; солодкі та кислі фрукти в одній композиції перебивають смак один одного; краще не поєднувати в салаті одні білки, також не можна використовувати для білкових салатів заправки на основі молока чи вершків; неприпустимі сухарики в салатах з крупами.

1:403:04Suggested clip · 42 seconds

Хоча суп називають першим стравою? Найочевиднішим і усталеним відповіддю це питання є: "Салат готується набагато швидше і тому першим подається на стіл". Але необхідність на початку прийому їжі вживати саме легені салати з овочів та зелені обумовлена ​​і з медичної точки зору.