Що додають у цукерки?

Цукровий сироп змішують із збитим яєчним білком, додають загусник, фруктовий сироп, ароматизатори. Потім заливають шоколадом. В результаті виходять смачні повітряні цукерки у шоколадній глазурі.06-Mar-2014

Головні інгредієнти якісних шоколадних цукерок – какао (можливо у вигляді порошку або пудри), цукор, масло какао – найдорожчий компонент. Порошок какао отримують їх какао бобів, які ростуть на деревах в умовах теплого клімату. Боби ретельно відбирають, обсмажують, перемелюють.

Замість цукру в ласощі додають підсолоджувачі. Це може бути сорбіт, фруктоза, ксиліт, ізомальт. Так як у їхньому складі не міститься цукру, який піднімає рівень глюкози у крові, вживати цукерки можна діабетикам.

У складі солодощів повинні відсутні: підсилювачі смаку та аромату, консерванти (Е200, Е202, Е210, Е249), синтетичні барвники, ароматизатори ідентичні натуральним, гідрогенізовані олії та жири, а також натуральна кава. Ці інгредієнти заборонені для використання в кондитерській продукції для дітей.