Що буде, якщо їсти конину?

вітамін К, мідь та залізо беруть участь у синтезі еритроцитів, підвищують концентрацію гемоглобіну, запобігаючи анемії; вітамін А, кальцій і фосфор зміцнюють кістки, що значно знижує ризик переломів; калій та магній надають сприятливу дію на роботу серця.

З часів колонізації Америки відмова від вживання конини (horsemeat) пояснюється культурою, традиціями, релігійними та етичними поглядами європейців/індіанців. За життя кінь міг принести людині набагато більше користі, ніж її м'ясо.

Коніна – це криниця вітамінів, корисних мінералів та амінокислот. Кінське м'ясо Використовують діабетики, воно сприяє роботі жовчного міхура. Завдяки тому що конина регулює рівень цукру в крові, вона рекомендована до вживання людям, які страждають на діабет.

Це справжня криниця корисних речовин і мікроелементів – натрій, магній, залізо, фосфор, калій, мідь амінокислоти. Коніна має багатий вітамінний коктейль: мають місце вітаміни групи А, С, Е, В, РР, рибофлавін, нікотинамід. Кожен із них незамінний у житті організму.