Навіщо маршмеллоу кладуть у каву?

Повітряні та ніжні маршмеллоу повільно тануть на поверхні кави, утворюючи щільну вершкову пінку та створюючи неповторну атмосферу тепла, спокою та затишку..

Можна їсти просто так Маршмеллоу – цілком готовий до вживання продукт, так що можна нічого не вигадувати і насолоджуватися ним просто так. Пастилки присипані зовні тонким шаром крохмалю, а всередині вони ніжні та тануть у роті.

Дрібні шматочки маршмелоу додають у салати, десерти, морозиво, прикрашають ними торти та тістечка. Досить поширеним способом вживання є додавання невеликих шматочків маршмелоу в какао, гарячий шоколад або кава.

Китайські чайні традиції та американська класика. Зелений чай Сінча та ласощі маршмеллоу, що частіше зустрічається як топінг в какао, гарячий шоколад і кава. Але воно виявилося надзвичайно смачним не лише з цими напоями. Зелений чай завдяки маршмеллоу при заварюванні знаходить ніжні карамельні нотки.