Кому не можна їсти качку?

Його небажано вживати людям, які страждають на зайву вагутому що воно дуже калорійне. Через високу концентрацію холестерину каченя протипоказана при серцево-судинних патологіях. До того ж качине м'ясо досить тверде і погано засвоюється організмом.

Качине м'ясо багато жирами. Крім того, у м'ясі птиці містяться вітаміни групи B, селен, фосфор, цинк, залізо, мідь, калій, магній, кальцій, марганець та натрій. Індичку розрізати на порційні шматки і варити годину-півтори. Калорійність качки – 405 ккал.

Популярні види Качка

Качине М'ясо
Холестерин(мг)
Холестерин(мг)
100 г84
Смажена Качка (Шкіра не з'їдена)

Качиний жир має в собі велику кількість ненасичених жирних кислот омега 3, які дуже добре допомагають при лікуванні серцево-судинної системи та позитивно впливають на роботу мозку. Сто грамів качиного м'яса містять: білків – 19,7 г, жирів – 18,8 г, вуглеводів – 0,94 г.