Коли солити язик під час варіння?

Варимо мова ще 20-25 хвилин. Всипаємо сіль і продовжуємо варити ще 30 хвилин. Дістаємо мова з бульйону і занурюємо в миску з дуже холодною водою на 7-8 хвилин.

Оптимальна кількість солі – Повна чайна ложка на кілограм м'яса. Якщо ви вибрали свинячий мова, той час варіння скорочується, оскільки продукт менший за розміром. Однак потрібно злити перший бульйон після закипання, а потім наповнити каструлю чистою водою.

Закладайте їх разом із сіллю приблизно за 30–40 хвилин до готовності. Час варіння залежить від розміру мови. Так, невеликий телячий приготується приблизно за 2 години. Субпродукт вагою кілограм-півтора відварюється приблизно 3 години, а двокілограмовий – в середньому 3?