Для чого Апероль?

Як будь-який аперитив, апероль, передуючи вживанню їжі, пробуджує апетит, що дозволяє гостріше відчувати смакові та гастрономічні властивості страв. Апероль є основою для коктейлів, у тому числі для популярного в Італії та за її межами коктейлю спритц.

Італійський слабоалкогольнийАпероль– лікер, популярний у себе на батьківщині і в усіх європейських країнах. Помаранчевий гіркувато-солодкий напій п'ють перед обідом як аперитив, коктейлі пропонують у всіх барах.

Традиційний рецепт передбачає мікс содової, цитрусового лікеру.Aperolз ігристим вином "Просекко", але через брак його можна додати і звичайне сухе вино, і джин. Содову можна замінити звичайною мінеральною водою, тоніком або спрайтом.