Де найбільше вітамінів групи Б?

Найбільше його в дріжджах, бобових, нирках, печінці, хлібі грубого помелу, яєчному жовтку, яловичині, а також баранині. У невеликому обсязі він є в гречаній крупі, картоплі, рисі, гарбузі, квасолі, сочевиці, перці.

Вітамін B1 При дефіциті вітамін А B1 виникають різні порушення з боку нервової, серцево-судинної та травної систем. Щоб заповнити його недолік, включіть у раціон гречку, кукурудзу, кешью, сочевицю.

Вітамін В1 або тіамін До продуктів, які містять вітамін В1 відносять печінку, свинину, устриць, хліб, сухі дріжджі, горох, сир, волоські горіхи, арахіс, яєчний жовток, молоко, висівки, картопля, крупи, бобові, зелені овочі та коричневий рис.