Чим закушувати гірку настоянку?

Гіркі настоянки на основі імбиру, горіхових перегородок, лимонів чудово поєднуються з іншими м'ясними стравами. Це тушковане, смажене, запечене м'ясо.

Процес розпивання гірких настоянок з високою міцністю (до 45%) нічим не відрізняється від вживання горілки. Алкоголь розливають із графину по стопочках і випивають залпом. Настоянки не охолоджують, щоб у дні не з'явився осад. Ідеальна температура для подачі напою – кімнатна.

А міцні ягідні настоянки відмінно поєднуються із гарячими стравами з м'яса. 🔅Терпкі трав'яні настоянки подаються, навпаки, під холодне м'ясо та холодні закуски. 🔅Гіркі та свіжі за смаком настоянки, Як наша мандаринова з перцем або цитрусова, відмінно доповнюються жирним домашнім птахом, кроликом, дичиною.

Не обов'язково вживати гірку настоянку В чистому вигляді. Наприклад, пряний напій можна доповнити цитрусовим чи томатним соком, яблучним фрешем, газованою мінеральною водою чи тоніком. У гірку настоянку з перцем додають горілку, віскі, вермути або бальзами (останні кілька крапель для посилення аромату).