Чим відрізняється м'ясо гусак від качки?

Виходячи з цих двох міркувань, робимо нехитрий висновок. м'ясо качки м'якше, але жирніше (чому читайте далі). А м'ясо гусака слід маринувати до приготування, але воно менш жирне. Чим відрізняється домашня тушка качки від тушки гуски. Видно не озброєним поглядом – тушки гусака та качки відмінні розмірами.

Яке м'ясо гусака на смак Томлена гусятина має ніжну, волокнисту текстуру і м'який, трохи солодкуватий. смак.

М'ясо качки не жорстке, А щільне: це означає, що його волокна мають меншу довжину і компактніші.

Оскільки маса одного гусака більше чим маса однієї качки, означає при рівній кількості тих та інших птахів, вказана кількість гусей важитиме більше. Для перевірки рішення знаходимо масу 100 птахів кожного виду. Для цього множимо їх кількість на масу одного птаха.