Чим Раф відрізняється від інших молочних кавових напоїв?

Якщо порівняти склад напоїв, раф, на відміну від капучино та латте, готується з використанням вершків, а не молока. Подається раф зазвичай у чашках великого розміру, як і латте. Розрізняється технологія приготування напоїв. Для капучино та латте молоко збивається окремо, після молоко вливається в еспресо.Jan 4, 2019

Раф єдиний у добірці складається з еспресо та вершків із середньою пінкою 1,5 см. Кава береться стільки ж, скільки в капучино і латте: одна порція на маленьку склянку і дві на середню або велику. Напій змішують ще перед збиванням, а класичний раф додають ванільний цукор.

Збитий кавовий напій із вершково-ванільним смаком, готується на основі еспресо з додаванням вершків та ванільного цукру.

Коли один із постійних гостей, Рафаель, попросив для нього щось вигадати, троє бариста — Гліб Невейкін, Артем Берестов та Галина Самохіна — приготували кава з вершками та ванільним цукром. Напій стали називати «раф». Після цього в Москві відкрилася перша «Каванія», і команда бариста перейшла туди.