Чим корисний холодець із курки?

У стравах є вітаміни групи В (особливо багато В12 та В3), а також кобальт, калій, магній, натрій, фосфор, залізо та інші цінні макро- та мікроелементи. Холодець корисний при суглобових захворюваннях, проблемах з опорно-руховим апаратом, підвищує гемоглобін, зміцнюємо імунітет та зір.Nov 7, 2021

Холодець гарний для нервової та імунної систем Можливо ви не здогадувалися, але завдяки поліненасиченим жирним кислотам, вітамінам групи В, калію, магнію та гліцину, які у великій кількості знаходяться в холодець, ця страва благотворно впливає на нервову систему.

Желатин, що у великій кількості знаходиться в холодецьвідповідає за поліпшення амортизації суглобів, суттєво знижуючи больові відчуття. Антиоксидант ретинол бере активну участь у процесі зміцнення імунітету, а також виводить з організму шкідливі радикали.

А через високий вміст у ньому холестерину, дієтологи не рекомендують вживати його більше 150-200 грамів на добу, раз на тиждень, навіть якщо ви абсолютно здорові! Але все ж є у холодця та своє призначення.