Чим корисні курячі шлунки та серця?

Склад і калорійність Безперечна користь курячих сердець обумовлені їх досить багатим хімічним складом. До нього увійшло безліч незамінних амінокислот (валін, лейцин, лізин та ін.), мікроелементи (магній, залізо, цинк та ін), а також вітаміни РР, А та групи В.

Курячі шлунки містять повноцінний тваринний білок, вони багаті калієм, фосфором, цинком та залізом, у них багато фолієвої кислоти, вітаміну Е та групи В, а також поліненасичених жирних кислот.

Корисність цього продукту полягає у значному вмісті вітамінів А, РР та групи В. В. курячих серцях також багато макро- та мікроелементів, наприклад, фосфору, калію, магнію, заліза, цинку, міді.

Курячі серця корисні для кровоносної системи та процесу кровотворення. У них міститься рекордна кількість вітаміну В12 – 243% від добової норми на 100 гр продукту. Це означає, що при вживанні цих субпродуктів покращується процес утворення еритроцитів та насичення організму киснем.