Чим еритрит відрізняється від цукру?

Переваги еритриту Містить практично нуль калорій. Він дуже солодкий, з рівнем насолоди близько 60-80% порівняно з цукром. Він не підвищує рівень глюкози у крові або рівень інсуліну. На закінчення, еририт є життєздатною гіпокалорійною альтернативою підсолоджувачам, багатим калоріями, такими як сахар.17 Feb 2020

Організм людини практично не засвоює еритритол, тому його калорійність – всього 0,24 ккал на грам, для порівняння, у цукру – 4 ккал. Калорійність еритриту на 100 г – 24 ккал. Еритритол не впливає на рівень глюкози крові та не викликає вироблення інсуліну. Глікемічний індекс підсолоджувача дорівнює 0.

Так як еритріт приблизно на 70 відсотків солодше цукрубажано використовувати його у співвідношенні 1: 1,25. Наприклад, якщо для рецепту потрібна 1 склянка цукру, ви повинні використовувати 1,25 склянки еритриту.

Еритритол — цукровий спирт, який у Росії продається і в «кристалічній формі» як звичайний цукор, і як сиропів, й у складі безуглеводных солодощів. Доведено, що ні діабетиків, ні здорових людей він не викликає побічних ефектів і не впливає на глікемічний індекс, іншими словами: не підвищує цукор.