Багато хто думає, що це звичайний доширак, який можна залити окропом і їсти, але насправді зі зворотного боку упаковки написано, що потрібно помістити локшину і всі приправи в 2.5 склянки окропу і варити на повільному вогні протягом 5 хвилин!26 Feb 2019
Як приготувати
- Крок 1. Поставити воду закипати, додати до киплячої води приправу з пакетика.
- Крок 2. Додати локшину. Я ламаю на 4 частини.
- Крок 3. Варити 5 хвилин|мінути|, помішуючи. Щоб локшина стикалася з повітрям.
- Крок 4. Через 5 хвилин локшина готова. …
- Крок 5. Приємного апетиту.
12 грудня 2020
У киплячу воду (600 мл) покласти локшину і сухі пластівці, варити 5 хвилин. Злити воду (залишивши приблизно 8 ложок води) та додати соус, гасити 30 секунд. Добре перемішати.
Приготуйте локшину рамен. Викладіть локшину у відповідну для мікрохвильової печі миску і залийте її водою. Накрийте миску кришкою і поставте в мікрохвильову пекти. Виставте таймер на 5 хвилин і увімкніть нагрівання.