Чи можна варити м'ясо без розморожування?

М'ясо варять для бульйонів, для приготування закусок, супів, салатів, подачі до столу з овочами і т.д. доки воно не розморозилося, в каструлю його краще не кладіть.Apr 20, 2022

Перед тим як варити м'ясоспочатку його потрібно розморозити. Витягніть його з морозильної камери заздалегідь. Найкраще покладіть продукт у нижню секцію холодильника і відтайте протягом 6-8 годин.

Варити суп із замороженого м'яса не можна. Такий спосіб приготування призведе до того, що продукту доведеться пережити серйозний перепад температур. В результаті інгредієнт втратить багато своїх корисних властивостей. Крім того, з замороженого м'яса навряд чи вийде смачний, наваристий та насичений бульйон.

Заморожене м'ясо краще спочатку відтати, щоб воно рівномірно проварилося і вийшло соковитіше. Щоб розморозити яловичину, Залишіть її в холодильнику на кілька годин. Якщо хочете прискорити процес, покладіть м'ясо у пакет, зав'яжіть, а потім засуньте у ємність із прохолодною водою при кімнатній температурі.