Чи можна їсти гранолу з молоком?

Гранола – цільнозернові вівсяні пластівці, запечені в меді або фруктовому пюре з додаванням горіхів, сухофруктів, насіння, цукатів. Її не потрібно варити чи запарювати. просто додайте молоко чи йогурт, і сніданок готовий!

Традиційний варіант вживання граноли – Залити її молоком, кефіром або йогуртом. За 1 хвилину виходить смачний, корисний та збалансований сніданок, для якого не потрібна піч, духовка або мікрохвильова піч. Щоб урізноманітнити меню, суміш заливають соком, додають мед, ягоди чи сироп.

Так як же є гранолу і чим її заливати? Багато хто віддає перевагу заливати гранолу молоком. Це хороший вибір для тих, хто переносить лактозу і добре почувається після вживання коров'ячого або козячого молока. Можна, можливо залити гранолу і відразу ж їсти, а можна почекати 5 хвилин, щоб вона стала м'якшою.

Що додавати та чим заправляти? Замішати в гранолу можна все, що є під рукою: горіхи, мед, насіння, шоколад, сушені ягоди та фрукти. А заправити — молоком, йогуртом, ряжанкою чи кефіром.