Чому бісквіт виходить із скоринкою?

Чому? Занадто багато яєць; недостатньо борошна; яйця мало збиті; тісто дуже вимішане; тісто постояло до того, як його забрали в духовку готувати; температура духовки дуже низька.May 15, 2015

Часто можна почути, що велика кількість цукру зробить бісквіт нудотним, це не так. Чим більше цукру, тим пишніше виходить бісквіт. На ньому з'являється характерна для цього бісквіту цукрова скоринка.

У бісквітному тесті є сода або розпушувач Так, саме бісквіти, до складу яких входить сода або розпушувач, люблять підніматися гіркою і тріскати при випіканні. Найчастіше такі бісквіти готуються з додаванням олії і власними силами досить важкі.

Якщо бісквіт вийшов щільним, важким і має грудочки: Збивання яєць тривало занадто довго або, навпаки, закінчилося раніше терміну. Перемішування маси з борошном було довше за необхідний час. Тісто довго стояло перед випіканням. Борошно з сильною клейковиною, до неї необхідно додати трохи крохмалю.