У що краще загорнути м'ясо для в'ялення

Якщо збираєтеся в'ялити філе в холодильнику, тоді загорніть його в марлю 3-4 шари. Але, якщо хочете підвісити м'ясо, його необхідно загорнути в марлю 2-3 шари. Я іноді загортаю м'ясо у медичний бинт-сетку.20 лист. 2020 р.

Де краще в'ялити м'ясо?

Зазвичай в'ялять: Свинячу шию, карбонад, верхню частину стегна або лопатки, вирізку. Ялов'ячу вирізку, тонкий край чи центр товстого, лопатку чи стегно. Збережена копія

Чи можна використовувати пергамент для в'ялення м'яса?

Повертаючи м'ясозапанувати його добре, так щоб не залишилося вільного місця. Приготувати пергаментний папір (використовував папір для випікання). Загорнути до неї м'ясо, Зав'язати щільно шпагатом, надавши йому округлу форму. Пам'ятайте, що висихаючи м'ясо зменшиться у розмірах.