Чим корисні макарони вищого гатунку

У макаронах міститься неймовірно багато вітаміну В, що відіграє важливу роль у функціонуванні нашого організму. Вітаміни цієї групи беруть участь в основних метаболічних процесах, регулюють діяльність травної системи, а також надає колосальний вплив на роботу нервової системи та психіки.5 черв. 2020 р.

Чому корисно їсти макарони?

Вони містять багатий склад мінералів та вітамінів. Це залізо, магній, фосфор, калій, марганець і кальцій, а також вітаміни В1, В2, В9, Е та РР. Багатий на клітковину, цей продукт сприяє виведенню з організму токсинів і солей важких металів. Збережена копія

Що краще з'їсти макарони чи картоплю?

Висновок: Макарони виграють за вмістом вітаміну Е, але вони, на відміну від картоплі, зовсім не містять вітамін С. Якщо оцінити, скільки корисних речовин ми отримуємо з розрахунку на одну порцію (200 г) одного та іншого продукту, у лідери виходить картопля. У нього вища насиченість мінеральними речовинами та вітамінами.