Чим корисна і не корисна легка яловичина

Легке також є одним із важливих компонентів у виробництві ліверної ковбаси. Повноцінних білків у легкому небагато, і засвоюються вони гірше за білки м'яса. Однак у яловичій легені міститься велика кількість вітамінів С, РР, В1 та В2, калію, фосфору, натрію та магнію, а також мікроелементи – залізо та йод.

Чи можна варити яловичу легеню?

Щоб легеня не спливало під час відварювання, можна покласти в каструлю кришку меншого діаметра і трохи притиснути її вантажем. Порізане на середні шматочки легеня буде варитися приблизно годину, а ціле або половинки – від 1,5 до 2 годин.

Як часто можна давати легеню собаці?

Як часто давати легке та розмір порції Не можна давати продукт як основний раціон. Надлишок цього субпродукту може призвести до розладу ШКТ. Давати легеню дозволяється двічі на тиждень, але не частіше.